Word vrijwilliger VVN Halderberge.

Vrijwilliger VVN Halderberge

Zonder vrijwilligers geen VVN Halderberge.

Het vrijwilligerswerk bij VVN Halderberge is nuttig, veelzijdig en geeft voldoening.

Nuttig

Nederland en Halderberge lijken heel verkeersveilig. Toch kent bijna iedereen wel iemand die bij een verkeersongeval betrokken is geweest. Elke dag komen twee mensen in Nederland nooit meer thuis. Daar kunnen en willen we ons niet bij neerleggen. Wilt u ook een steentje bijdragen? Dat kan, als vrijwilliger bij VVN Halderberge.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur heeft de touwtjes strak in handen. Of je nu bijvoorbeeld een echte voorzitter bent of een financiële penningmeester: je hulp kunnen wij altijd goed gebruiken. Kom eens praten en stel je voor als geen ambitie je teveel is. Als student kun je prachtig ervaring opdoen het staat goed op je cv.

Veelzijdig

Of je nu jong bent of wat ouder, graag de handen uit de mouwen steekt of liever het gesprek aangaat; er is gegarandeerd een activiteit die past bij uw talenten. Kom ons helpen bij het organiseren van het verkeersexamen in uw gemeente. Zet u in als gastvrouw bij bijvoorbeeld onze activiteiten voor senioren. Word projectleider en organiseer verkeersacties voor uw doelgroep. Werk als verkeersouder aan de verkeersveiligheid op de school van uw kind. Kijk voor een overzicht van de andere vrijwilligersfuncties bij VVN Halderberge.

Voldoening

U levert om te beginnen een enorme bijdrage aan de verkeersveiligheid. U kunt echt het verschil maken. Bovendien doet u ervaring op en kunt u nieuwe talenten bij uzelf ontdekken en ontwikkelen.  En dat het 'stiekem' ook nog eens erg leuk is om samen met anderen 'goed werk' te doen, is uiteraard mooi meegenomen.  

Vrijwilliger bij VVN Halderberge

Vrijwilliger worden bij Veilig Verkeer Nederland afdeling Halderberge betekent dat u uw vrije tijd invult met activiteiten die u leuk vindt. Omdat vrijwilligers een substantieel onderdeel van onze organisatie zijn, heeft VVN Halderberge een vrijwilligersbeleid waarin o.a. is vastgelegd hoe VVN omgaat met scholing en begeleiding van vrijwilligers. Daarnaast is er voor al onze vrijwilligers een collectieve verzekering afgesloten, de VNG Vrijwilligerspolis.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Of wilt u weten of vrijwilligerswerk bij VVN Halderberge iets voor u is? Neem (vrijblijvend) contact op met de voorzitter van VVN Halderberge Kees Roovers (voorzitter@vvn-halderberge.nl).

BijlageGrootteFormaat
Projectleider Kind en Verkeer vacature.pdf210.48 KB.pdf
Projectleider Jongeren vacature.pdf210.74 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.